.

Pink Floyd - Dark side of the moon Album Naisten T-Paita

Pink Floyd fanituotteet netistä | Rockshirts bändipaidat, leffapaidat, hupparit ja muut fanituotteet,Pink Floyd - Dark side of the moon Album Naisten T-Paita
20,90 € Säästä 1,00 €
21,90 €
Sisältää alv:n
Size:
Viimeiset tuotteet varastossa
Quantity:

Virallinen Pink Floyd Fanituote / Vaate/paita / T-paita on valmistettu 100% puuvillasta. Erittäin mukava laadukas vaatetus, pehmeä kangas. .Katso myös malliston muut vaatteet, jolla voit täydentää uljasta kokonaisuutta. 100% Virallinen fanituote ks.bändipaidat.

Pink Floyd oli englantilainen rock-yhtye ja yksi kaikkien aikojen suosituimmista ja musiikillisesti vaikuttavimmista bändeistä. Pink Floyd perustettiin Lontoossa vuonna 1965. Alkuperäiseen kokoonpanoon kuului laulaja-kitaristi Syd Barrett, basisti Roger Waters, kosketinsoittaja Richard Wright ja rumpali Nick Mason. Bändin nimen takana olivat amerikkalaiset bluesmuusikot Pink Anderson ja Floyd Council. Alkuvuosina yhtyettä johti Barrett. Vuonna 1967 Floyd julkaisi debyyttialbuminsa The Piper at the Gates of Dawn. Samana vuonna kitaristi David Gilmour liittyi yhtyeeseen. Suurimmat läpimurrot tapahtuivat vuonna 1973, kun bändi julkaisi albumin Dark Side Of The Moon. Pink Floyd such as The Wall, Animals, Division Bell, Wish You Were Here, Atom Heart Mother, A Momentary Lapse Of Reason ja paljon muuta. Klassisista levyistä on inspiroitunut vaatemallisto, bändipaidat, t-paitoja ja paljon muita oheistuotteita.

Pink Floyd on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä musiikkiartisteista ja -yhtyeistä ja myös fanituotteiden kattaus on komeaa. Vaatteita löytyy lapsille, nuorille, miehille ja Naisille.

30696710

Lisätiedot

Size
S
Gender
Woman
Material
Cotton
Color
Black
Tags
Pink Floyd - Dark side of the moon Album Woman Roger waters David Gilmour, Mason dark side of the mo
Product Type
Longsleeve T-shirt

Tilausviitteet

ean13
6430055918892

related products

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
Back to top
0