Haku

Uutiskirje

Brändit

Kaikki brändit

Uudet tuotteet

Billie Eilish

Billie Eilish Agony T-Paita

Laadukkaat Virallinen Merchandise vaatteet, bandshirts, movieshirts t-paidat, hupparit, collegepaidat, esiliinat, pensaat, huivit miehille, naisille ja lapsille.

More details

19,90 €

-2,00 €

21,90 €

Lisätietoja

Billie Eilish fani-paita, T-Paita / Bändipaita paita 100% puuvillaa / 100% virallinen oheistuote.

Billie Eilish Pirate Baird O’Connell, taiteilijanimeltään Billie Eilish, on yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä. Hänen esikoisalbuminsa When We All Fall Asleep, Where Do We Go? julkaistiin vuonna 2019 ja se nousi listaykköseksi 21 maassa.

Vuonna 2019 Eilish oli mukana Calvin Cleinin kampanjassa, jossa hän paljasti pukeutuvansa peittäviin vaatteisiin välttääkseen vartaloaan koskevat kommentit:

»En koskaan halua maailman tietävän kaikkea minusta. Se on syy, miksi käytän isoja, löysiä vaatteita. Kellään ei voi olla mielipidettä, koska he eivät ole nähneet mitä alla on. Kukaan ei voi sanoa ”hän on hoikka/paksu”, ”hän ei ole hoikka/paksu”, ”hänellä on litteä perse”, ”hänellä on läski perse”. Kukaan ei voi sanoa siitä mitään, koska he eivät tiedä.»
(Billie Eilish, 2019)

 Billie Eilish esittää vuonna 2020/2021 ensi-iltansa saavan James Bond -elokuvasarjaan kuuluvan 007 No Time To Die-elokuvan tunnuskappaleen.

Viralliset Billie Eilish oheistuotteet ja paidat nyt saatavilla. Tilaa oma kielipaitasi.

30 samankaltaista tuotetta: