Haku

Uutiskirje

Brändit

Kaikki brändit

Kaikki tuotteet - Airbourne

Airbourne on vuonna 2003 perustettu australialainen hard rock -yhtye. Yhtye julkaisi ensimmäisen EP:nsä Ready to Rock vuonna 2004 ja ensimmäinen kokopitkä albumi Runnin’ Wild ilmestyi kesäkuussa 2007.Airbourne on vuonna 2003 perustettu australialainen hard rock -yhtye. Yhtye julkaisi ensimmäisen EP:nsä Ready to Rock vuonna 2004 ja ensimmäinen kokopitkä albumi Runnin’ Wild ilmestyi kesäkuussa 2007.


Kahdeksan kappaletta sisältävä Ready to Rock -EP julkaistiin vuonna 2004. Vuonna 2005, bändi muutti Melbourneen. Myöhemmin samana vuonna, he allekirjoittivat viiden albumin sopimuksen Capitol Recordsin kanssa, ja siitä asti he ovat esiintyneet joillakin kesäfestivaaleilla. Yhtyeen ensimmäinen albumi, Runnin’ Wild, julkaistiin Australiassa 23. kesäkuuta 2007. Heiltä on tähän asti ilmestynyt kolme singleä albumilta, ”Runnin’ Wild”, ”Too Much, Too Young, Too Fast” ja ”Diamond In The Rough”. Helmikuussamilloin? Capitol Records sanoi irti bändin levysopimuksen, mutta albumi julkaistiin siitä huolimatta Australiassa EMI:n kautta. Bändillä on nyt uusi sopimus Roadrunner Recordsin kanssa.


Airbournen musiikkia on käytetty laajasti videopeleissä, muiden muassa Burnout Paradisessa, Need for Speed: Undercoverissa, NHL 09:ssä, NHL 11:ssä ja NHL 14:ssä.


Jäsenet
Joel O’Keeffe – laulu, kitara
Ryan O'Keeffe – rummut
David Roads – kitara
Justin Street – basso


Studioalbumit
Runnin’ Wild (2007, Capitol Records, Roadrunner Records, EMI)
No Guts. No Glory. (2010, Roadrunner Records, EMI)
Black Dog Barking (2013, Roadrunner Records)
Breakin' Outta Hell (2016, Spinefarm Records)


"Rockshirts tarjoaa kattavan valikoiman AIRBOURNE bändipaidat, paidat  ja paljon muuta."


Lisää

Warning: vsprintf(): Too few arguments in /var/www/public_html/classes/Translate.php on line 271

Warning: vsprintf(): Too few arguments in /var/www/public_html/classes/Translate.php on line 271