Haku

Uutiskirje

Brändit

Kaikki brändit

Uudet tuotteet

Kaikki tuotteet - Apocalyptica

Rockshirts tarjoaa monipuolisen valikoiman bändipaitoja, huppareita ja paljon muita fanituotteita. Paljon laadukkaita t-paitoja.

Apocalyptica on helsinkiläinen metallimusiikkiyhtye, joka tuli tunnetuksi soittamalla Metallican kappaleita selloilla. Jo toisella albumilla oli kuitenkin myös yhtyeen omia kappaleita ja myöhemmin cover-kappaleiden osuus on vähentynyt. Yhtyeen musiikkia on kutsuttu muun muassa nimillä ”sello-rock” (kuten yhtye itse kutsuu tyyliään), sinfoninen metalli, neoklassinen metalli tai progressiivinen metalli. Yhtyeen albumeita on myyty maailmanlaajuisesti 4,5 miljoonaa kappaletta ja se on soittanut arviolta tuhat konserttia noin 50 maassa sekä esiintynyt lähes kaikilla suurimmilla festivaaleilla Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Toiminnassa 1993– Tyylilaji progressiivinen metalli sinfoninen metalli cello metal kamarimusiikki Kotipaikka SuomiHelsinki, Suomi Laulukieli englanti Jäsenet Eicca Toppinen, sello Paavo Lötjönen, sello Perttu Kivilaakso, sello Mikko Sirén, rummut Entiset jäsenet Max Lilja Antero Manninen Levy-yhtiö 20-20 Entertainment, 2006– Universal Music Group, 1996–2005 Mercury Records, 1996–2000

Lisää