Haku

Uutiskirje

Brändit

Kaikki brändit

Kaikki tuotteet - Batman Vs. Superman

Batman v Superman: Dawn of Justice on vuonna 2016 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen supersankarielokuva, jonka päähenkilöinä ovat DC Comicsin sarjakuvahahmot Batman ja Teräsmies. Se on DC Extended Universen toinen elokuva ja seuraa Man of Steelin tapahtumia. Elokuvan ohjasi Zack Snyder ja käsikirjoittivat Chris Terrio ja David S. Goyer. Pääosissa ovat Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter ja Gal Gadot. Kyseessä on ensimmäinen näytelty elokuva, jossa Batman ja Teräsmies esiintyvät yhtä aikaa, ja jossa Ihmenainen, Vesimies, Kyborgi ja Salama tekevät ensimmäiset näytellyt elokuvaesiintymisensä. Elokuvassa rikollinen nero Lex Luthor pyrkii manipuloimaan Batmanin tuhoamaan Teräsmiehen hänen puolestaan.Batman v Superman: Dawn of Justice on vuonna 2016 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen supersankarielokuva, jonka päähenkilöinä ovat DC Comicsin sarjakuvahahmot Batman ja Teräsmies. Se on DC Extended Universen toinen elokuva ja seuraa Man of Steelin tapahtumia. Elokuvan ohjasi Zack Snyder ja käsikirjoittivat Chris Terrio ja David S. Goyer. Pääosissa ovat Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter ja Gal Gadot. Kyseessä on ensimmäinen näytelty elokuva, jossa Batman ja Teräsmies esiintyvät yhtä aikaa, ja jossa Ihmenainen, Vesimies, Kyborgi ja Salama tekevät ensimmäiset näytellyt elokuvaesiintymisensä. Elokuvassa rikollinen nero Lex Luthor pyrkii manipuloimaan Batmanin tuhoamaan Teräsmiehen hänen puolestaan.


Elokuva julkistettiin vuonna 2013 San Diego Comic-Con Internationalissa, Man of Steelin ensi-illan jälkeen. Snyder kertoi elokuvan ottavan inspiraatiota Frank Millerin sarjakuvasta Batman: Yön ritari, mutta että tarinan asetelma olisi alkuperäinen. Elokuva sisältää myös narratiivisiä elementtejä tarinasta Teräsmiehen kuolema. Esituotanto alkoi East Los Angeles Collegessa 2013 ja kuvaukset alkoivat Detroitissa toukokuussa 2014.


Batman v Superman: Dawn of Justice sai ensi-iltansa 19. maaliskuuta 2016 Mexico Cityn Auditorio Nacionalissa. Suomessa sen ensi-ilta oli 23. maaliskuuta 2016, kun taas Yhdysvalloissa se saapui elokuvateattereihin 25. maaliskuuta 2016. Elokuva tuotti enemmän kuin Man of Steel, mutta sai ristiriitaisen vastaanoton ja sitä kuvattiin muun muassa synkäksi ja ilottomaksi. Affleckin roolisuoritus keräsi kuitenkin kehuja. Elokuvan 30 minuuttia pidempi versio Ultimate Edition julkaistiin digitaalisesti 28. kesäkuuta 2016 sekä DVD:lle ja Blu-raylle 19. heinäkuuta. Elokuvan tapahtumia seuraava Justice League saa ensi-iltansa marraskuussa 2017, minkä lisäksi on kehitteillä myös toinen Teräsmiehen sooloelokuva.


"Rockshirts tarjoaa kattavan valikoiman Batman vs Supermna paidat, t-paidat, leffapaidat, hupparit ja paljon muuta."


Lisää

Brändin tuotteet ovat tulossa. Käythän tarkastamassa myöhemmin.