Haku

Uutiskirje

Brändit

Kaikki brändit

Kaikki tuotteet - Walking Dead

The Walking Dead on yhdysvaltalainen televisiosarja, joka perustuu Robert Kirkmanin luomaan samannimiseen sarjakuvaan. Siinä joukko ihmisiä on selvinnyt zombiepidemialta ja etsii turvapaikkaa zombien valtaamasta maailmasta. Pääosassa on apulaissheriffi Rick Grimes (Andrew Lincoln), joka herää sairaalasta ja huomaa zombien hallitsevan maailmaa. Hän lähtee etsimään perhettään ja tapaa muita selviytyjiä matkan varrella.The Walking Dead on yhdysvaltalainen televisiosarja, joka perustuu Robert Kirkmanin luomaan samannimiseen sarjakuvaan. Siinä joukko ihmisiä on selvinnyt zombiepidemialta ja etsii turvapaikkaa zombien valtaamasta maailmasta. Pääosassa on apulaissheriffi Rick Grimes (Andrew Lincoln), joka herää sairaalasta ja huomaa zombien hallitsevan maailmaa. Hän lähtee etsimään perhettään ja tapaa muita selviytyjiä matkan varrella.


Sarjaa alettiin esittää Yhdysvalloissa AMC-kanavalla 31. lokakuuta 2010. Se sai hyvän vastaanoton ja sarjaa jatkettiin toiselle tuotantokaudelle, joka alkoi 16. lokakuuta 2011. Kolmas tuotantokausi alkoi Yhdysvalloissa 14. lokakuuta 2012 ja neljäs kausi 13. lokakuuta 2013. Viides tuotantokausi alkoi Yhdysvalloissa 12. lokakuuta 2014 ja Suomessa 13. lokakuuta 2014. Kuudes tuotantokausi alkoi Yhdysvalloissa 12. lokakuuta 2015 ja Suomessa päivää myöhemmin. Sarjan seitsemäs tuotantokausi alkoi Yhdysvalloissa 23. lokakuuta 2016.


Arvostelijat ovat ottaneet sarjan hyvin vastaan ja se on ansainnut useita ehdokkuuksia, kuten Golden Globe -ehdokkuuden parhaasta draamasarjasta. Vuonna 2011 sarja sai Emmy-palkinnon maskeerauksesta.


"Rockshirts tarjoaa kattavan valikoiman THE WALKING DEAD t-paidat, paidat  ja paljon muuta."


Lisää
Näytetään 1 - 4 tuotetta 4 tuotteesta
Näytetään 1 - 4 tuotetta 4 tuotteesta