Haku

Uutiskirje

Brändit

Kaikki brändit

Kaikki tuotteet - Game Of Thrones

Bändipaidat rockshirts verkkokaupasta. Valikoimissamme t-paidat, hupparit, svetarit, essut, pipot, huivit ja lelut.

Game of Thrones sijoittuu Westerosin ja Essosin maanosiin, joissa yhdeksän vuotta kestänyt kesä on muuttumassa talveksi. Westerosin aatelissuvut kamppailevat sen Seitsemän kuningaskunnan vallasta sillä aikaa kun kylmässä pohjoisessa valtavan jäämuurin takana vanhat taruolennot tulevat uudestaan esiin uhaten koko Westerosin turvallisuutta. Sarja käsittelee hahmojensa kautta monia teemoja ja ongelmia, kuten yhteiskuntaluokkaa, uskontoa, sotaa ja väkivaltaa, seksiä, rikosta ja rangaistusta, sekä lojaaliutta ja oikeutta.Game of Thrones on yhdysvaltalainen fantasiadraamasarja, jonka ovat luoneet David Benioff ja D. B. Weiss. Se perustuu George R. R. Martinin Tulen ja jään laulu -fantasiakirjasarjaan.


Martin toimii yhtenä sarjan vastaavista tuottajista ja on pyrkinyt käsikirjoittamaan yhden jakson tuotantokautta kohden. Benioff ja Weiss ovat käsikirjoittaneet suurimman osan sarjan jaksoista ja he toimivat sarjan pyörittäjinä. Sarjaa on kuvattu Belfastissa, Pohjois-Irlannissa ja sen lisäksi monissa eri maissa, mukaan lukien Espanjassa, Islannissa, Kroatiassa, Maltalla, Marokossa ja Skotlannissa. Sarjaa on tuottanut HBO, joka esitti sen ensimmäisen tuotantokauden keväällä 2011. Sarjan seitsemäs kausi alkoi heinäkuussa 2017. Sarjan kahdeksas ja viimeinen kausi esitetään joko vuonna 2018 tai 2019.


Game of Thrones sijoittuu Westerosin ja Essosin maanosiin, joissa yhdeksän vuotta kestänyt kesä on muuttumassa talveksi. Westerosin aatelissuvut kamppailevat sen Seitsemän kuningaskunnan vallasta sillä aikaa kun kylmässä pohjoisessa valtavan jäämuurin takana vanhat taruolennot tulevat uudestaan esiin uhaten koko Westerosin turvallisuutta. Sarja käsittelee hahmojensa kautta monia teemoja ja ongelmia, kuten yhteiskuntaluokkaa, uskontoa, sotaa ja väkivaltaa, seksiä, rikosta ja rangaistusta, sekä lojaaliutta ja oikeutta.


Sarja on rikkonut kotimaassaan katsojaennätyksiä ja saavuttanut laajan, aktiivisen ja kansainvälisen fanikunnan. Se on ollut arvostelijoiden keskuudessa hyvin suosittu, mutta on saanut kritiikkiä sen jatkuvan seksin, väkivallan ja seksuaalisen väkivallan käytöstä. Sarja on saanut myös monia palkintoja ja ehdokkuuksia, muun muassa 38 Emmy-palkintoa, yhden Golden Globen, yhden Hugo-palkinnon ja yhden Peabody-palkinnon.


"Rockshirts tarjoaa kattavan valikoiman Game Of Thrones paidat, t-paidat, mukit, rintanapit ja paljon muuta."


Näyttelijät
Sean Bean esittää Talvivaaran lordi Eddard ”Ned” Starkia. Michelle Fairley esittää hänen vaimoaan (Catelyn Stark, o.s. Tully). Heidän viittä lastaan esittävät Richard Madden (Robb), Sophie Turner (Sansa), Maisie Williams (Arya), Isaac Hempstead-Wright (Bran) ja Art Parkinson (Rickon). Kit Harington näyttelee Nedin äpäräpoikaa Jon Nietosta. Alfie Allen näyttelee lordi Starkin suojattia Theon Greyjoyta. Kuningas Robert Baratheonin roolissa on Mark Addy ja hänen vaimoaan Cersei Lannisteria näyttelee Lena Headey. Cersein kahta veljeä Jaime ja Tyrion Lannisteria esittävät Nikolaj Coster-Waldau ja Peter Dinklage. Cersein vanhinta poikaa Joffrey Baratheonia esittää Jack Gleeson ja tämän henkivartijaa, Sandor Gleganea, Rory McCann. Aidan Gillen näyttelee Petyr ”Pikkusormi” Baelishia, joka on yksi kuninkaan neuvonantajista.


Meren takana maanpaossa elävät vallasta syrjäyteyt Targaryenin sisarukset Viserys (Harry Lloyd) ja Daenerys (Emilia Clarke). Viserys naitti siskonsa dothrakipäällikkö Khal Drogolle (Jason Momoa) saadakseen Drogon lupaaman armeijan. Iain Glen näyttelee Jorah Mormontia, Westerosista karkotettua miestä, joka on vannonut suojelevansa sisaruksia. Charles Dance esittää Tywin Lannisteria, joka on Jaimen, Cersein ja Tyrionin isä, ja Casterlykallion valtias. Jon Nietoksen hyvää ystävää Samwell Tarlya näyttelee John Bradley. James Cosmo esittää Yövartion ylikomentajaa Jeor Mormontia. Conleth Hill näyttelee eunukki Varysta, joka toimii kuninkaan neuvonantajana Kuninkaansatamassa. Sibel Kekilli esittää Tyrionin Kolmikärjellä tapaamaa huoraa Shaeta, jonka palkkasoturi Bronn (Jerome Flynn) hankki hänelle. Toisella kaudella mukaan tulleita hahmoja ovat Liam Cunninghamin näyttelemä entinen salakuljettaja Davos Merenverto, Natalie Dormerin näyttelemä Margaery Tyrell, Gwendoline Christie näyttelemä Brienne Tarth ja kuninkaaksi itsensä julistanut Stannis Baratheon (Stephen Dillane) sekä tämän neuvonantajana toimiva, maagisia voimia omaava Melisandre (Carice van Houten).


Daenerys Targaryenia näyttelevä Emilia Clarke teki läpimurtonsa sarjassa.
Sarjassa on myös lukuisia sivurooleja: Julian Glover esittää vanhaa suurmestari Pycellea, joka kuuluu kuninkaanneuvostoon. Gethin Anthony esittää kuningas Robertin veljeä Renly Baratheonia. Ian McElhinney esittää Barristan Selmyä, kunniallista ritaria, joka on kuningas Robertin palveluksessa. Donald Sumpter näyttelee mestari Luwinia, joka on Talvivaarassa Starkin palveluksessa. Ron Donachie näyttelee Rodrik Casselia, joka kouluttaa Talvivaaran miehiä taistelussa. Susan Brown esittää Septa Mordanea, Sansan ja Aryan opettajaa. Francis Magee esittää Yövartion rekrytoijaa Yorenia.Bändipaidat, rockpaidat, t-paita, vintage printatut paidat.printtipaidat, asenne t-paidat, bändipaidat lapsille.fanituotteet.

Lisää
per sivu
Näytetään 1 - 15 tuotetta 19 tuotteesta
Näytetään 1 - 15 tuotetta 19 tuotteesta