Haku

Uutiskirje

Brändit

Kaikki brändit

Kaikki tuotteet - My Chemical Romance

Bändipaidat rockshirts verkkokaupasta. Valikoimissamme t-paidat, hupparit, svetarit, essut, pipot, huivit..

My Chemical Romance (tunnetaan lyhennettynä My Chem ja MCR) oli vuonna 2001 perustettu newjerseyläinen, punkvaikutteinen rockyhtye. Yhtyeen viimeisin kokoonpano koostui viidestä jäsenestä: Gerard Way (laulu ja lauluntekijä), Mikey Way (basso), Ray Toro (soolokitara), Frank Iero (rytmikitara) ja Jarrod Alexander (rummut).My Chemical Romance (tunnetaan lyhennettynä My Chem ja MCR) oli vuonna 2001 perustettu newjerseyläinen, punkvaikutteinen rockyhtye. Yhtyeen viimeisin kokoonpano koostui viidestä jäsenestä: Gerard Way (laulu ja lauluntekijä), Mikey Way (basso), Ray Toro (soolokitara), Frank Iero (rytmikitara) ja Jarrod Alexander (rummut).


Yhtye julkaisi neljä studioalbumia, joista ensimmäinen, I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love, ilmestyi vuonna 2002. Seuraava albumi, Three Cheers for Sweet Revenge, ilmestyi vuonna 2004. Albumi menestyi hyvin ja myi yli miljoona kappaletta maailmanlaajuisesti. Yhtyeen menestys jatkui, kun he julkaisivat kolmannen albuminsa, The Black Paraden, joka sisälsi singlet Welcome to the Black Parade, Famous Last Words, I Don't Love You ja Teenagers. Yhtye julkaisi myös yhden live-DVD:n, joka julkaistiin 1. heinäkuuta 2008. My Chemical Romance julkaisi myös live-CD:n, Venganza!:n, joka sisältää live-materiaalia keikoilta. My Chemical Romance on tehnyt myös Bob Dylan coverin kappaleesta Desolation Row, joka toimii The Watchmen elokuvan soundtrackina. Yhtye luetaan usein yhdeksi tunnetuimmista emobändeistä, vaikka musiikillisesti yhtyeen tuotanto eroaa emosta suuresti. Yhtyeen jäsenet ovat itse avoimesti julistaneet, etteivät kuulu kyseiseen genreen. Musiikkia voikin kuvailla yksinkertaisesti raskaaksi poprockiksi.


My Chemical Romance ilmoitti virallisilla nettisivuillaan maaliskuussa 2010, että Bob Bryar oli lähtenyt yhtyeestä tarkemmin määrittelemättömien syiden takia. Tästä syystä ja myös siksi että levy tehtiin kahdesti, uuden levyn Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys julkaisu viivästyi, ja se julkaistiin vasta 19. marraskuuta 2010.


Yhtyeen tunnetuimmat kappaleet ovat "I'm Not Okay (I Promise)", "Helena", "Welcome to the Black Parade", "Famous Last Words", "Teenagers", "Na Na Na" ja "SING".


Maaliskuussa 2013 yhtye ilmoitti lopettavansa toimintansa.


Jäsenet


Nykyiset
Gerard Way – vokalisti ja lauluntekijä
Ray Toro – soolokitara, taustalaulu
Frank Iero – rytmikitara, taustalaulu (2002–)
Mikey Way – basso
James Dewees – koskettimet (avustava soittaja)
Jarrod Alexander – rummut


Entiset
Matt Pelissier – entinen rumpali (perustajajäsen, 2001–2004)
Bob Bryar – rummut (2004–2010)
Michael Pedicone – rummut keikoilla (2010–2011)


Albumit
I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love (2002)
Three Cheers for Sweet Revenge (2004)
The Black Parade (2006)
The Black Parade Is Dead! Live CD (2008)
¡Venganza! Live CD (2009)
Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys (2010)


"Rockshirts tarjoaa kattavan valikoiman My Chemical Romance bändipaidat, paidat  ja paljon muuta."Bändipaidat, rockpaidat, t-paita, vintage printatut paidat.printtipaidat, asenne t-paidat, bändipaidat lapsille.fanituotteet, naisten bändipaidat

Lisää
Näytetään 1 - 3 tuotetta 3 tuotteesta
Näytetään 1 - 3 tuotetta 3 tuotteesta