Haku

Uutiskirje

Brändit

Kaikki brändit

Uudet tuotteet

Kaikki tuotteet - Zakk Wylde

Bändipaidat rockshirts verkkokaupasta. Valikoimissamme t-paidat, hupparit, svetarit, essut, pipot, huivit..

Zakk Wylde (oikealta nimeltään Jeffrey Phillip Wiedlandt, s. 14. tammikuuta 1967 Bayonne, New Jersey) on yhdysvaltalainen kitaristi.Zakk Wylde (oikealta nimeltään Jeffrey Phillip Wiedlandt, s. 14. tammikuuta 1967 Bayonne, New Jersey) on yhdysvaltalainen kitaristi.


Wylden kiinnostus musiikkiin alkoi hyvin nuorena ja hän soitti oboeta koulun orkesterissa ala-asteella. Pian häntä alkoi kiinnostaa kitaransoitto, joten hän osti akustisen kitaran, jonka soittaminen ei sittenkään jaksanut kauan kiinnostaa. 14-vuotiaana Wylde löysi kitaran uudelleen ja alkoi taas soittaa. Hän soitti klassista kitaraa ja kävi myös sekalaisilla kitarakursseilla.


Zakk Wylden soolouran julkaisuihin kuuluu akustinen albumi Book of Shadows. Wylden ensimmäinen sooloprojekti kantoi nimeä Pride & Glory (1991 - 1994). Hän soittaa nykyään pääasiassa omassa Black Label Society -yhtyeessä (1998– ) jossa hän soolokitaran lisäksi hoitaa myös yhtyeen laulusolistin tehtävät. Pitkäaikaisin yhteistyösuhde Wyldellä kuitenkin ollut Ozzy Osbournen kanssa, jonka yhtyeessä hän soitti vuosina 1987-1992, 1995, 1998, 2001-2004 ja 2006-2009.


Zakk Wylde soittaa pääasiassa Gibsonin hänelle tekemällä Custom Les Paulilla joissa on EMG-mikrofonit. Myös Epiphone ja Tokai ovat saaneet luvan valmistaa hänen custom-kitaroitaan.


Vuoden 2009 lopussa Ozzy Osbourne ilmoitti lopettavansa yhteistyön Zakk Wylden kanssa, Wylde kommentoi keskittyvänsä Black Label Societyyn.


Wylde oli mukana Ozzy:n vuoden 2012 kiertuekokoonpanossa (Ozzy & Friends), joka esiintyi mm. Helsingissä (23.5.2012).


"Rockshirts tarjoaa kattavan valikoiman Zakk Wylde bändipaidat, paidat  ja paljon muuta."Bändipaidat, rockpaidat, t-paita, vintage printatut paidat.printtipaidat, asenne t-paidat, bändipaidat lapsille.fanituotteet, naisten bändipaidat

Lisää
Näytetään 1 - 4 tuotetta 4 tuotteesta
Näytetään 1 - 4 tuotetta 4 tuotteesta