Haku

Uutiskirje

Brändit

Kaikki brändit

Uudet tuotteet

Kaikki tuotteet - Deftones

Deftones on yhdysvaltalainen alternative metal -yhtye, joka on kotoisin Kalifornian Sacramentosta. Deftones kuuluu modernin yhdysvaltalaisen metallin eturintamaan innovatiivisella popin ja metallin elementtejä yhdistelevällä musiikillaan, kuten mm. Korn ja Tool. Yhtyeen suurimpiin vaikuttajiin kuuluvat mm. The Cure, Morrissey, Depeche Mode, Faith No More, Bad Brains, Fear Factory ja Meshuggah. Deftones tuli erittäin suosituksi kolmannella studioalbumillaan White Pony (2000). Yhtyeen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat mm. "Be Quiet And Drive (Far Away)", "Digital Bath", "Back To School (Mini Maggit)", "Change (In The House Of Flies)", "Minerva", ja "Hole In The Earth". Yhtyeen kappale "Elite" (albumilta White Pony) voitti vuonna 2001 Grammyn parhaana metalliesityksenä (Best Metal Performance).Deftones on yhdysvaltalainen alternative metal -yhtye, joka on kotoisin Kalifornian Sacramentosta. Deftones kuuluu modernin yhdysvaltalaisen metallin eturintamaan innovatiivisella popin ja metallin elementtejä yhdistelevällä musiikillaan, kuten mm. Korn ja Tool. Yhtyeen suurimpiin vaikuttajiin kuuluvat mm. The Cure, Morrissey, Depeche Mode, Faith No More, Bad Brains, Fear Factory ja Meshuggah. Deftones tuli erittäin suosituksi kolmannella studioalbumillaan White Pony (2000). Yhtyeen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat mm. "Be Quiet And Drive (Far Away)", "Digital Bath", "Back To School (Mini Maggit)", "Change (In The House Of Flies)", "Minerva", ja "Hole In The Earth". Yhtyeen kappale "Elite" (albumilta White Pony) voitti vuonna 2001 Grammyn parhaana metalliesityksenä (Best Metal Performance).


Yhtyeen oli tarkoitus levyttää albuminsa Eros ja julkaista se vuosien 2008–2009 aikana, mutta basisti Chi Chengin jouduttua vuoden 2008 loppupuolella auto-onnettomuuteen ja sitä seuranneeseen koomaan oli yhtyeen pakko hyllyttää kyseinen projekti. Yhtye otti riveihinsä Chin tuuraajaksi Sergio Vegan (entinen Quicksand-basisti) ja levytti uuden levyn ja julkaisi sen nimellä Diamond Eyes vuonna 2010. Koi No Yokan ilmestyi vuonna 2012. Yhtyeen viimeisin albumi Gore julkaistiin 2016.


Deftones on esiintynyt Suomessa kolmesti, Provinssirockissa vuosina 2000 ja 2006 sekä ravintola Circuksessa Helsingissä elokuussa 2011.


Jäsenet
Chino Moreno - laulu, kitara (1988-)
Stephen Carpenter - kitara (1988-)
Abe Cunningham - rummut (1988-)
Frank Delgado - koskettimet (1997-)
Sergio Vega - basso (2009-)


Entiset jäsenet
Chi Cheng - basso (1988–2008)


Studioalbumit
Adrenaline (1995)
Around the Fur (1997)
White Pony (2000)
Deftones (2003)
Saturday Night Wrist (2006)
Diamond Eyes (2010)
Koi No Yokan (2012)
Gore (2016)


"Rockshirts tarjoaa kattavan valikoiman Deftones bändipaidat, paidat  ja paljon muuta."


Lisää

Brändin tuotteet ovat tulossa. Käythän tarkastamassa myöhemmin.