Haku

Uutiskirje

Brändit

Kaikki brändit

Kaikki tuotteet - Insane Clown Posse

Insane Clown Posse (ICP) on 1990-luvun alussa perustettu yhdysvaltalainen hardcore rap/horrorcore-duo. Jäsenet ovat nimeltään Violent J (oikealta nimeltään Joseph Bruce) ja Shaggy 2 Dope (oikealta nimeltään Joseph Utsler). Yhtye esiintyy käytännössä aina julkisuudessa mustavalkoisessa "paha klovni" -meikissä. Violent J:n meikit kuvastavat iloista klovnia ja Shaggy:n meikit surullista klovnia.Insane Clown Posse (ICP) on 1990-luvun alussa perustettu yhdysvaltalainen hardcore rap/horrorcore-duo. Jäsenet ovat nimeltään Violent J (oikealta nimeltään Joseph Bruce) ja Shaggy 2 Dope (oikealta nimeltään Joseph Utsler). Yhtye esiintyy käytännössä aina julkisuudessa mustavalkoisessa "paha klovni" -meikissä. Violent J:n meikit kuvastavat iloista klovnia ja Shaggy:n meikit surullista klovnia.


Yhtyeen ensimmäinen kokoonpano oli vuonna 1989 perustettu JJ Boys -niminen trio, johon kuului J:n ja Shaggyn lisäksi Shaggyn veli John Utsler alias John Kickchazz (jätti yhtyeen ennen Carnival of Carnage -albumin julkaisua). Yhtye muutti myöhemmin nimensä Inner City Posseksi perustamansa katujengin mukaan. Vuonna 1991 ICP perusti Psychopathic Records levy-yhtiön manageri Alex Abbissin kanssa.


1992 ICP (nyt Insane Clown Posse) julkaisi Carnival of Carnage -nimisen albumin ja julkisti sen olevan ensimmäinen kuudesta "Jokerikortista". Yhtye kertoi myös, että kun viimeinen (kuudes) Jokerikortti (albumi) on julkaistu "the end of time will consume us all" ("ajan loppu tulee kuluttamaan meidät kaikki") ja ennen sitä heidän faninsa saisivat tietää kaiken "Dark Carnivalista" (Pimeyden Karnevaalista), mahtavasta voimasta jonka ajamina he toimivat.


Jokaisen jokerikortin tarkoituksena on paljastaa yksi "persoona" Dark Carnivalista ohjaten kuuntelijaa kohtaamaan paitsi syntinsä, myös maailman katoavaisuus. Esimerkiksi albumi The Great Milenko (neljäs jokerikortti), suuri taikuri, symboloi illuusioita, joita ihmiset saattavat esittää itselleen oikeuttaakseen tekonsa. Kuudennesta jokerikortista on julkaistu kaksi versiota, The Wraith: Shangri-La (symboloi taivasta) ja The Wraith: Hell's Pit (symboloi helvettiä).


Vaikka ICP:llä on uskollinen kannattajakunta, se ei ole koskaan saavuttanut täyttä valtavirtamenestystä ja mediassa yhtyettä on arvosteltu voimakkaasti. ICP on esimerkiksi nimetty historian huonoimmaksi yhtyeeksi monien julkaisujen äänestyksissä, mm. Rolling Stone -lehden.


Studioalbumit
Carnival of Carnage (1992)
Ringmaster (1994)
Riddle Box (1995)
The Great Milenko (1997)
The Amazing Jeckel Brothers (1999)
Bizaar; Bizzar (2000)
The Wraith: Shangri-La (2002)
Hell's Pit (2004)
The Tempest (2007)
Bang! Pow! Boom! (2009)
The Mighty Death Pop! (2012)


"Rockshirts tarjoaa kattavan valikoiman Insane Clown Posse bändipaidat, paidat  ja paljon muuta."


Lisää

Brändin tuotteet ovat tulossa. Käythän tarkastamassa myöhemmin.