Haku

Uutiskirje

Brändit

Kaikki brändit

Uudet tuotteet

Kaikki tuotteet - Clockwork Orange

Osta bändipaidat rockshirts verkkokaupasta. Valikoimissamme t-paidat, hupparit, svetarit, essut, pipot, huivit ja lelut. Edullinen valikoima vaatteita moneen lähtöön. Klassisten rock-bändien ja uusien suosikkien paitoja.

Kellopeliappelsiini tai Kellopeli appelsiini (engl. A Clockwork Orange) on Anthony Burgessin vuonna 1962 ilmestynyt romaani. Teos ilmestyi suomeksi vasta vuonna 1991 Moog Konttisen kääntämänä ja Odessan kustantamana.[1] Like julkaisi siitä uudistetun laitoksen vuonna 2007 ja taskukirjapainoksen 2009. Kirja oli Burgessille varsin henkilökohtainen, sillä hän käsitteli siinä raiskausta ja pahoinpitelyä, jonka kohteeksi hänen raskaana oleva vaimonsa oli joutunut johtaen keskenmenoon.[2] Teos käsittelee vapaan tahdon ja henkilökohtaisen vastuun suhdetta.[2] Ympäröivän yhteiskunnan kuvaus on teoksessa hyvin julmaa ja kriittistä, ja sitä onkin verrattu George Orwellin teokseen Vuonna 1984.[2] Teoksen pohjalta on tehty kaksi filmatisointia: ensimmäisen kerran vuonna 1965 Andy Warholin ohjaamana elokuvana nimellä Vinyl ja toisen kerran vuonna 1971 Stanley Kubrickin ohjaamana samannimisenä elokuvana.


Kirjailija Anthony Burgess Julkaistu 1962 Suomennos Suomentaja Moog Konttinen Kustantaja Odessa Julkaistu 1991 ISBN 951-9178-44-9


Bändipaidat, rockpaidat, t-paita, vintage printatut paidat.printtipaidat, asenne t-paidat, bändipaidat lapsille.fanituotteet.

Lisää
Näytetään 1 - 6 tuotetta 6 tuotteesta
Näytetään 1 - 6 tuotetta 6 tuotteesta