Haku

Uutiskirje

Brändit

Kaikki brändit

Kaikki tuotteet - Beastie Boys

Beastie Boys oli yhdysvaltalainen New Yorkin Brooklynista ja Manhattanilta kotoisin oleva nykyinen hip hop -yhtye. Se oli ensimmäinen tärkeä valkoinen rap-yhtye ja yksi niistä hiphopin varhaisvuosien ryhmistä, jotka ovat edelleen suosittuja. Beastie Boysin rock- ja punk-vaikutteinen rap on vaikuttanut moniin artisteihin sekä hip hop -musiikissa että sen ulkopuolella. Yhtyettä pidetään New Yorkin ensimmäisenä levyttäneenä hardcore punk-yhtyeenä.Beastie Boys oli yhdysvaltalainen New Yorkin Brooklynista ja Manhattanilta kotoisin oleva nykyinen hip hop -yhtye. Se oli ensimmäinen tärkeä valkoinen rap-yhtye ja yksi niistä hiphopin varhaisvuosien ryhmistä, jotka ovat edelleen suosittuja. Beastie Boysin rock- ja punk-vaikutteinen rap on vaikuttanut moniin artisteihin sekä hip hop -musiikissa että sen ulkopuolella. Yhtyettä pidetään New Yorkin ensimmäisenä levyttäneenä hardcore punk-yhtyeenä.


Beastie Boys sai alkunsa vuonna 1979 The Young Aborigines -nimisenä punk-yhtyeenä. Vuonna 1981 Adam ”MCA” Yauch liittyi ryhmään ja nimeksi muutettiin Beastie Boys. Nimi ”Beastie” tuli alun perin lyhenteenä sanoista ”Boys Entering Anarchistic States Towards Internal Excellence” ja etukirjaimet B.B. matkivat Washington (DC):stä kotoisin ollutta Bad Brains hardcore punk-yhtyettä.


Beastie Boysin alkuperäiskokoonpanon muodostivat Adam Yauch (basso), Kate Schellenbach (rummut), John Berry (kitara) ja Michael ”Mike D” Diamond (laulu). Yhtyeen ensiesiintyminen tapahtui Berryn kotona Yauchin 17-vuotissyntymäpäivänä. Yhtye pääsi pian lämmittelemään Bad Brainsia ja Reagan Youthia muun muassa CBGB:llä ja Max's Kansas Cityssä. Jälkimmäisessä Beastie Boys soitti keikkapaikan viimeisenä iltana.


Vuonna 1982 ilmestyi 171A-studioilla äänitetty New Yorkin ensimmäinen hardcore punk-7" EP Pollywog Stew omalla Ratcage -levymerkillä. John Berry jätti yhtyeen (myöhemmin perustaen Thwig-yhtyeen) ja tilalle tuli Adam ”Adrock” Horovitz.


Kokoonpano
Michael Diamond eli Mike D (s. 20. marraskuuta 1965)
Adam Yauch eli MCA (s. 5. elokuuta 1964 - k. 4. toukokuuta 2012)
Adam Horovitz eli (King-)Adrock (s. 31. lokakuuta 1966)


Albumit
1986 Licensed to Ill
1989 Paul's Boutique
1992 Check Your Head
1994 Ill Communication
1998 Hello Nasty
2004 To the 5 Boroughs
2007 The Mix-Up
2011 Hot Sauce Committee Part Two


"Rockshirts tarjoaa kattavan valikoiman Beastie Boys bändipaidat, paidat  ja paljon muuta."


Lisää
Näytetään 1 - 3 tuotetta 3 tuotteesta
Näytetään 1 - 3 tuotetta 3 tuotteesta